باسلام امیدوارم حالتون خوب باشه دنبال نرم افزاری هستم که صدای داخل سیستم که به طور مثال در حال سخنرانی می باشد را به طور خودکا ...
سلام... بعد از خرید فایل باز نمیشه و خطا در تبدیل را میاره ...
عضویت بنده با وجود پر کردن تمامی فیلدها قبول نمیشه... ...
سلام چطور ميشه word رو به pdf تبديل كرد كه هيچ جوره نشه متنش رو بدست آورد؟ ...
سلام خسته نباشین میشهه آموزش فعل کردن قابلیت سرچ پی دی اف رو بزارین چون برای اینکه بتونیم یه فایل پی دی اف رو سرچش رو فعال کنیم ب ...
...
لطفا بفرمایید این انجمن به چه دردی می خورد ؟ ...
سلام ممنون میشم مدل لپ تاپی از ایسوس رو معرفی کنید که با کیفیت باشه تا حداکثر 25 میلیون میخوام.. بهترین مدل ها تا این رنج قیمت که ح ...
ببخشید میشه بگید باید چیکار کنم ایکون فیلمام برگرده؟ ...
سلام وقت بخیر میخواستم ی فایل ۱۵۰صفحه یی پی دی اف روبرام ب ورد تبدیل کنین امکانش هست؟ ...
سلام من رمز ورودمو فراموش کردم چرا قابلیت بازیابی نداره؟؟ حالا چیکار کنم با همین خط و جیمیل دوباره بتونم وارد بشم؟؟ جیمیلمو ه ...
همه ما دوست داریم تا خانه مان را بر اساس اصول زیباشناسی طراحی و چیدمان کنیم. اما این دکوراسیون باید با سلیقه ما مطابقت داشته باش ...
ببخشیدمن متن پی دی اف دادم برا تبدیل ب ورد پولم ازحسابم کم شد واونم دوبار ولی کاری انجام نشد الان باید چکارکنم ...
سلام سیستم در تبدیل پی دی اف به ورد با پیام خطا مواجه می شوم.ایراد از سیستم هست یا فیل ها؟ ...
سلام وقت بخیرمیخام پی دی اف یک درس رشته ای تی رو تبدیل به وُرد کنم از کدوم روش استفاده کنم بهتره؟؟؟؟؟ ...
2بار خرید با تخفیف انتخاب کردم پول از حسابم کم شد ولی تبدیل صورت نگرفت برای چی؟ ...
سلام. ببخشید یه پی دی اف که زبانش عربی هست و همراه اعراب گذاری و 428صفحه ممکنه به ورد تبدیل بشه؟ بدون خراب شدن کلمات و اعراب ها؟ ...
با سلام و وقت بخیر ، پشتیبانی سایت چه ساعت هایی فعال هست ؟ ...
چقدر طول می کشه تا یه فایل 800 صفحه ای به ورد تبدیل بشه؟ ...
سلام ،آیا سایت تبدیل pdf به word برای اندروید هم کاربرد داره؟و اینکه من تبدیل رو در سایت شما انجام دادم اما وقتی در ورد فایل رو باز ...
210 سوال
146 پاسخ
28 دیدگاه
56,911 کاربر
آخرین رویدادها: