سلام.بعد از نصب اندروید استادیو معمولا خودش sdk و بقیه چیزها رو نصب میکرد الان هرکار میکنم نمیشه . ف*یلتر شکن هم روشنه بازم نمیگیر ...
سلام.وقتی میخوام به سرور وصل بشم ارور زیر میاد : Remote Desktop Connection An authentication error has occurred. The Local Security Authority cannot be contacted Remote computer: xxx.xxx.xxx.x ...
با سلام. در قسمت روش اول حالت دوم تبدیل نمیشود و پس از مدتی ارور میدهد. خواهشا راهنمایی بفرمایید ...
باسلام برای آپلود فایل pdf مکررا پیغام خطا میدهد. راه دیگری برای ارسال فایل نیست؟چطوری میتوانم فایل را برای تبدیل به ورد برایتان ...
سلام میخواستم از متخصصین لپ تاپ و با تجربه ها بپرسم بین سرفیس پرو 5 و سرفیس بوک 1 با کانفیگ یکسان کدومو بخرم بهتره؟ ...
با سلام و عرض خسته نباشید. من خواستم کارت حافظه برای گوشیم بخرم که فروشنده گفت:به کارت حافظه گوشی رمز دادی؟گفتم:چطور؟گفت:رمزشو ...
سلام و وقت بخیر گزارش گرفتن از برنامه حسابداری ما با fastreport میباشد که در ویندوز 7 اعداد فارسی بود طبق تنظیمات ویندوزمان ولی در و ...
سلام فابل هایی که دارم بصورت pdf هستش می خوام به word تبدیل کنم چطور فایل حاصله را دریافت خواهم کرد ؟ ...
سلام. من میخوام یکی از سرویس های ویندوز رو با اکانت ادمین اجرا کنم . ویندوزم home هست ولی ارور 1069 ظاهر میشه . لطفا راهنماییم کنین. -- ...
سلام وقت بخیر عذر خواهم من میخوام بدین صورت عمل بشه مثلا نمره رو وارد کنم ضرب در ضریب بشه و در قسمت نتیجه نشون داده بشه و جمع نه ...
با سلام من بازی Bia3 رو چند روز پیش نسخه مود شده رو نصب میکردم پاک میکردم و باز نصب میکردم مشکلی نداشت ولی نمیدونم چی شده دیروز تا ...
ایا وقتی به کسی پیام ارسال می کونیم در اینترنت به جر ای پی - ادرس مک ادرس مودم هم به او ارسال می شود ؟ اگر ارسال می شود پس استفاده ...
دو قاچاقچی قصد داشتند حدود ۲۵۶ قطعه CPU را از طریق بستن آنها به بدن خود از مرز رد کنند. اما متاسفانه در گمرک و با تفتیش بدنی این قط ...
به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از نظر جمعیتی ۹۸.۵ روستاییان و ۱۰۰ درصد شهروندان ایرانی به اینترنت متصل هستند. بر اساس ...
...
سلام دوستان.من چند ماه دیگه نی نی کوچولوم دنیا میاد. می خوام برای اتاقش یک تخت چند منظوره بخرم اما یکم مردد هستم چون یکسری ها میگ ...
تو php دستور shell exec رو اجرا میکنم دقیقا مثل حالت عادی کار نمیکنه . کار خاصی باید انجام بدم؟ ...
سلام من چرا نمیتونم با این سایت از طریق گوشی خودم پی دی اف رو به وورد تبدیل کنم؟ ...
سلام وقتتون بخیر یک وب سایت وردپرسی دارم که می خام ورود و عضویت اون رو تغییر بدم و با مشاره موبایل باشه. برای اینکار چه پشینهادی ...
سلام من یک فایل رو تبدیل به پی دی اف کردم ولی داغون بود کسی کمک میکنه؟ ...
210 سوال
146 پاسخ
28 دیدگاه
56,911 کاربر
آخرین رویدادها: