سوالات اخیر

+2 امتیاز
1 پاسخ
دانلود نشدن sdk در اندروید استادیو

سلام.بعد از نصب اندروید استادیو معمولا خودش sdk و بقیه چیزها رو نصب میکرد الان هرکار میکنم نمیشه . ف*یلتر شکن هم روشنه بازم نمیگیر ...

سوال شده دسامبر 9, 2021 در مباحث عمومی نرم افزار توسط بی نام
+2 امتیاز
2 پاسخ
ارور ریموت دسکتاپ Local Security Authority

سلام.وقتی میخوام به سرور وصل بشم ارور زیر میاد : Remote Desktop Connection An authentication error has occurred. The Local Security Authority cannot be contacted Remote computer: xxx.xxx.xxx.x ...

سوال شده نوامبر 20, 2021 در ویـنــدوز توسط نیما
+1 امتیاز
1 پاسخ
دانلود فایل آپلود شده

با سلام. در قسمت روش اول حالت دوم تبدیل نمیشود و پس از مدتی ارور میدهد. خواهشا راهنمایی بفرمایید ...

سوال شده نوامبر 16, 2021 در مباحث عمومی نرم افزار توسط oktayghaan
+1 امتیاز
1 پاسخ
مشکل آپلود فایل

باسلام برای آپلود فایل pdf مکررا پیغام خطا میدهد. راه دیگری برای ارسال فایل نیست؟چطوری میتوانم فایل را برای تبدیل به ورد برایتان ...

سوال شده نوامبر 14, 2021 در کتاب های دیجیتال توسط مهدیکردلو
+2 امتیاز
2 پاسخ
خرید سرفیس مایکروسافت

سلام میخواستم از متخصصین لپ تاپ و با تجربه ها بپرسم بین سرفیس پرو 5 و سرفیس بوک 1 با کانفیگ یکسان کدومو بخرم بهتره؟ ...

سوال شده نوامبر 10, 2021 در مشاوره خرید لپ تاپ توسط mostefa
0 امتیاز
1 پاسخ
برداشتن رمز از روی کارت حافظه

با سلام و عرض خسته نباشید. من خواستم کارت حافظه برای گوشیم بخرم که فروشنده گفت:به کارت حافظه گوشی رمز دادی؟گفتم:چطور؟گفت:رمزشو ...

سوال شده نوامبر 9, 2021 در تعمیرات و مشکلات سخت افزاری موبایل توسط مهدی دانش
0 امتیاز
1 پاسخ
انگلیسی نوشتن اعداد برنامه fastreportدر ویندوز 10

سلام و وقت بخیر گزارش گرفتن از برنامه حسابداری ما با fastreport میباشد که در ویندوز 7 اعداد فارسی بود طبق تنظیمات ویندوزمان ولی در و ...

سوال شده نوامبر 9, 2021 در مباحث عمومی نرم افزار توسط farzad-z70
+1 امتیاز
1 پاسخ
نحوه دریافت فایل ورد متن ارائه شده

سلام فابل هایی که دارم بصورت pdf هستش می خوام به word تبدیل کنم چطور فایل حاصله را دریافت خواهم کرد ؟ ...

سوال شده اکتبر 18, 2021 در متفرقه توسط محمد فتوحی
0 امتیاز
1 پاسخ
ارور 1069 ویندوز اجرای سرویس admin

سلام. من میخوام یکی از سرویس های ویندوز رو با اکانت ادمین اجرا کنم . ویندوزم home هست ولی ارور 1069 ظاهر میشه . لطفا راهنماییم کنین. -- ...

سوال شده سپتامبر 15, 2021 در مباحث عمومی نرم افزار توسط بی نام
+1 امتیاز
1 پاسخ
انجام ضرب در php با کمک جاوا

سلام وقت بخیر عذر خواهم من میخوام بدین صورت عمل بشه مثلا نمره رو وارد کنم ضرب در ضریب بشه و در قسمت نتیجه نشون داده بشه و جمع نه ...

سوال شده ژوئیه 28, 2021 در برنامه نويسي توسط kazem1368
+1 امتیاز
1 پاسخ
نصب نشدن نسخه مود شده ی بازی Bia 3

با سلام من بازی Bia3 رو چند روز پیش نسخه مود شده رو نصب میکردم پاک میکردم و باز نصب میکردم مشکلی نداشت ولی نمیدونم چی شده دیروز تا ...

سوال شده ژوئیه 26, 2021 در Android / اندروید (موبایل و تبلت های اندروید) توسط amfgzare
+1 امتیاز
1 پاسخ
مک ادرس چه جوری ارسال می شود ؟

ایا وقتی به کسی پیام ارسال می کونیم در اینترنت به جر ای پی - ادرس مک ادرس مودم هم به او ارسال می شود ؟ اگر ارسال می شود پس استفاده ...

سوال شده ژوئیه 16, 2021 در شبکه اینترنت توسط tigerandcats
0 امتیاز
0 پاسخ
روش نوین دو قاچاقچی برای عبور 256 cpu از مرز!!!

دو قاچاقچی قصد داشتند حدود ۲۵۶ قطعه CPU را از طریق بستن آنها به بدن خود از مرز رد کنند. اما متاسفانه در گمرک و با تفتیش بدنی این قط ...

سوال شده ژوئیه 12, 2021 در مطالب عمومی سخت افزار توسط mojtaba-ghasemnataj
0 امتیاز
0 پاسخ
۱۰۰ درصد شهروندان ایرانی به اینترنت متصل هستند!!!

به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از نظر جمعیتی ۹۸.۵ روستاییان و ۱۰۰ درصد شهروندان ایرانی به اینترنت متصل هستند. بر اساس ...

سوال شده ژوئیه 12, 2021 در متفرقه توسط mojtaba-ghasemnataj
–1 امتیاز
1 پاسخ
سوال شده ژوئیه 5, 2021 در اخبار IT توسط fatymamkhtary44
0 امتیاز
2 پاسخ
سرویس خواب چند منظوره کودک

سلام دوستان.من چند ماه دیگه نی نی کوچولوم دنیا میاد. می خوام برای اتاقش یک تخت چند منظوره بخرم اما یکم مردد هستم چون یکسری ها میگ ...

سوال شده ژوئن 22, 2021 در سبک زندگی توسط بی نام
0 امتیاز
1 پاسخ
چرا دستور shell_exec مثل حالت معمولی کار نمیکنه؟

تو php دستور shell exec رو اجرا میکنم دقیقا مثل حالت عادی کار نمیکنه . کار خاصی باید انجام بدم؟ ...

سوال شده ژوئن 13, 2021 در برنامه نويسي توسط بی نام
0 امتیاز
2 پاسخ
پی دی به وورد با موبایل

سلام من چرا نمیتونم با این سایت از طریق گوشی خودم پی دی اف رو به وورد تبدیل کنم؟ ...

سوال شده می 30, 2021 در تعمیرات و مشکلات سخت افزاری موبایل توسط بی نام
0 امتیاز
1 پاسخ
ورود با شماره موبایل

سلام وقتتون بخیر یک وب سایت وردپرسی دارم که می خام ورود و عضویت اون رو تغییر بدم و با مشاره موبایل باشه. برای اینکار چه پشینهادی ...

سوال شده می 26, 2021 در اخبار IT توسط بی نام
+1 امتیاز
1 پاسخ
تبدیل فایل پی دی اف به ورد

سلام من یک فایل رو تبدیل به پی دی اف کردم ولی داغون بود کسی کمک میکنه؟ ...

سوال شده می 21, 2021 در انجمن اتومبیل توسط mbeheshtdoost

210 سوال

146 پاسخ

28 دیدگاه

56,911 کاربر

...