سلام وقتتون بخیر. من یه موبایل دکمه ای نوکیا ۲۱۶ دارم که میخام سیمکارتش و رو یه موبایل دیگهم بزارم که سامسونگ A01 هست . ولی سی ...
سلام. به محض برگشت از صفحه بانک دیگه مقادیر کوکی رو نمیتونم بخونم. اصلا کوکی ها رو نشون نمیده ( توی مرورگر ) چیکار باید بکنم؟ ...
با سلام بعد از تبدیل ورد به pdf تمام اعداد به انگلیسی تبدیل می شوند در صورتیکه در ورد به صورت فارسی هست. برای رفع این مشکل چه کنم؟ ...
چرا نمیتوانم فایلی که از قسمت تبدیل هست رو دانلود کنم؟ ...
با عرض سلام و درود فراوان چرا یک پی دی آف 9 صفحه ای رو همون 9 صفحه تحویل نمیدین صفحات یا بیشتر میشه کمتر و بعضی از کلمات رو چرا از ...
با سلام و خسته نباشید من اخیرا دنبال لپتاپ بودم و بین دو مدل واقعا گیر کردم Asus rog strix scar 15 با گرافیک 3070ti و رم 16 و سی پی یو i9 نسل 12 و ...
سلام عزیزان خسته نباشید وقتتون بخیر من به یه مشکلی برخوردم ممنون میشم راهنماییم کنید. من گوشی اکسپریا z5 دارم. کد e6633. چند سال پیش ...
با سلام نرم افزاری برای فشرده سازی و کاهش حجم پی دی اف بهم معرفی میکنید که کیفیت رو هم زیاد پایین نیاره؟؟ با تشکر ...
ممنون میشم نرم افزاری برای تبدیل عکس به متن برای گوشی آیفون به من معرفی کنید. واقعا کار سختیه این کار ...
یکی از قوانین اساسی توسعه وردپرس “عدم لمس هسته وردپرس” می باشد. دقیقاً به همین دلیل است که وردپرس به گونه ای طراحی شده است که ه ...
کسی میدونه واقعا NFT چیه؟؟ خیلی صحبت ها ازش میشه ولی اصلا مشخص نیست ماهیتش چیه. ممنون میشم در موردش اطلاعاتی دارید به اشتراک بذار ...
ساعت کاری ماه رمضان به چه صورتی شده؟؟ آیا این تغییر ساعت فقط برای ادارات هست یا در مورد مدارس و دانشگاه ها هم صدق میکنه؟ ...
سلام میخواستم بپرسم اگر لپ تاپ خریدیم میتونیم خودمون لپ تاپ را راه اندازی کنیم یا باید به یکی از تعمیرات لپ تاپی ها بدهیم تا فع ...
سلعوقتی میخوام متنی کپی کنم از pdf کلمات و جمله به هم ریخته میشه !چه جوری رفع کنم این مشکل را؟ ...
سلام.میخوام آفیس 2016 رو نصب کنم همش ارور میده. روشهایی مثل حذف task scheduler رو اینها رو تست کردم جواب نداد.چیکار کنم؟ ...
با سلام و عرض ادب دوستان میخوام پی دی اف کتاب خودم رو غیر قابل کپی کنم . چه راهکاری بهم پیشنهاد میکنین؟ ...
با سلام .ممنون از خدمات عالی شما.اگر فایل صوتی را بخواهیم بصورت دست نویس انجام دهیه برآورد قیمت چقدر هست؟ درجریان هستم که چنین خ ...
سلام بنده هر سایتی اعم از فارسی ساز و غیره بگید درخواست کردم که زیرنویس فارسی بازی های ،Tomb Raider و Rise of the tomb raider رو بسازند ولی هر ک ...
سلام دوستان من چند تا ورد برام ارسال شده توی واتس اپ که نیاز دارم توی تلفن همراه چکشون کنم ولی وقتی باز میکنم بهم میریزه و مشخص ن ...
با سلام آیا میشه یه پی دی اف رو بدون افت کیفیت کاهش حجم داد که بشه تو سایت دانشگاه بفرستمش؟؟ اگه روش میشناسین ممنون میشم کمکم کن ...
210 سوال
146 پاسخ
28 دیدگاه
56,911 کاربر
آخرین رویدادها: